(+45) 21 78 78 07 - mail@riisdata.dk
Rådgivning & Salg
Server & Netværk
Office skabeloner
Microsoft 365
Kontakt
Office skabeloner
Rådgivning & Salg
Server & Netværk
Office skabeloner
Microsoft 365
Kontakt

 

En skabelon er mere end et værktøj

Skabeloner i Word, PowerPoint og Excel er mere end blot værktøjer til at behandle tekst og tal. Skabeloner hjælper med at holde den grafiske identitet og bevare brandet via en ensartet opsætning og kommunikation ud ad til.

Skabelonerne kan enten være statiske, hvor man selv indsætter tekst og billeder eller de kan fungere automatisk. Forestil dig at åbne en skabelon i PowerPoint og blot lave et udvalg af produkter via C5, hvorefter PowerPoint selv danner et salgskatalog med priser, billeder og tekst samt en kort præsentation af virksomheden - alt sammen på få sekunder og klart til at fremvise for virksmhedens kunder.

Det kan Riis DATA hjælpe din virksomhed med - dét og meget mere...

Word skabeloner

Riis DATA opbygger Word skabeloner med din virksomheds fulde grafiske identitet - alt fra almindeligt brevpapir til advancerede rapporter, som alle indholder et strømlignet layout og med samme typografier, farver, menuer og valgmuligheder så det I printer eller sender videre til kunden altid ser ens ud.

 

PowerPoint skabeloner

Præsentation af virksomheden, produkter eller projekter bør altid afspejle virksomhedens grafiske identitet - Riis DATA hjælper med at lægge layout på jeres PowerPoint skabeloner så alle fremtidige præsentationer ser professionelle ud.

 

Excel skabeloner

Mange virksomheder har blot brugt Excel til regnskab, men flere og flere har fået øjnene op for mulighederne og bruger nu også Excel til at producere kataloger, fakturaer og budgetter i. Alt sammen noget der deles ud til kunder og samarbejdspartnere - få derfor Riis DATA til at hjælpe med at lægge layout på skabelonerne så det endelige resultat ikke indeholder kedelige celler med tal.

 

Outlook skabeloner

Kan man lægge sin grafiske identitet på Outlook? Selfvølgelig kan man det! Outlook er mere end blot e-mail med en signatur og en kalender. Outlook er virksomhedens primære værktøj når man skal kommunkere med kunderne.
Riis DATA hjælper med e-mail signaturer der skifter indhold, fx produkter der fremvises og som automatisk udskiftes når I ønsker det.

Forestil dig at I kører kampagner hver måned eller hver uge - det kræver mange timer at skulle opbygge og udskifte signaturere hver gang man ville fremhæve et nyt produkt eller budskab. Vi har værktøjet, der kan hjælpe jer! Det vil gøre jeres mails til mere end blot kommunikation da de også vil eksponere varer, produkter og budskaber direkte til kunden uden at virksomheden skal sende nyhedsmails. Nyhederne/produkterne udskiftes automatisk efter jeres skema og kunder vil opleve langt mere professionelle mails og få øje på flere af jeres produkter.

 

Access databaser og dataadgange

Databaser og adgange til eksisterende databaser (C5, SalesForce osv.) er kritisk for at kunne opretholde kataloger, priser og kunder. Access kan anvendes til at skabe databaser eller give adgang til eksisterende databaser og præssentere dem for virksomheden så de virker overskuelige. Riis DATA opbygger CRM og ERP systemer i Access og hjælper med at sortere og præssentere data på mange forskellige niveauer.

Remote support med Teamviewer

Kontakt Riis DATA

E-mail: mail@riisdata.dk
Telefon: +45 2178 7807

Riis DATA ApS
Ellehøjen 8A
8520 Lystrup

CVR-nr.: 37798894